Biztonsági szoba építés

Biztonsági szobák készítése és kivitelezése.

 

VAJON AZ ÖN OTTHONÁBAN NEM LENNE JÓ EGY BIZTONSÁGI SZOBA?

 

ZAVARGÁSOK, LOPÁS, BETÖRÉS.

 

 EZ BÁRMIKOR MEGTÖRTÉNHET!

 

Biztonsági szoba

 

 

 

 

Rendkívüli és Biztonságos!

 

 

 

Az általunk épített minden biztonsági szoba eléri vagy meghaladja az összes követelményt mely vonatkozik rá. 

 

MI AZ A  BIZTONSÁGI SZOBA? (SAFE ROOM)

Egy biztonsági szobában egy szoba speciálisan összeállított rendszerelemekből álló helyiség mely ellenáll egy esetleges zavargás, betörés esetén várható külső behatásoknak. Egy biztonsági szoba azért épül, hogy védje az Ön életét, és a szerettei életét. Egy mai átlagos szabályoknak megfelelő otthon nem mindig képes megvédeni a benne élőket.

MI EGY BIZTONSÁGi SZOBA KÖLTSÉGE?

A mi egyedi gyártású Safe szobáink szőnyegpadlóval, friss levegő utánpótlással és több reteszelési ponttal rendelkező biztonsági ajtóval rendelkeznek. Beltéri festés, független elektromos és kommunikációs csatornák. Minden biztonsági szoba berendezése statikailag úgy van kialakítva, hogy ellenálljon minden közvetlen fenyegetésnek.

Egy biztonsági szoba ára mindig az adott helyszín és az elvárt biztonsági szinttől függően alakul.

 

MODULÁRIS BIZTONSÁGI SZOBA BEÉPÍTÉS BUDAPEST-TATABÁNYA-GYŐR-SZEGED

 

Moduláris Biztonsági szoba-Safe Room beépítés Budapest-Tatabánya-Szeged 

 

Ez szinte minden lakrészhez könnyen illeszthető és telepíthető. Moduláris acélpanelekből lehet felszerelni, hogy bármilyen méretű szobában létre lehessen hozni egy biztonsági szobát, ahol a kényelmesen átvészelheti Ön és családja egy esetleges veszélyes helyzetet. Ez olyan, mint egy otthoni test páncél, mely megmentheti az életét. Szemben egy teljes fix biztonsági szobával, ezek a panelek könnyen szállíthatóak kamionnal egységenként a maximális kényelem és a diszkréció érdekében. Kiszállítás után szakembereink elvégzik a telepítést. A moduláris biztonság szobák testre szabhatóak a speciális igények kielégítésére, ezért ne várja meg, amíg bekövetkezik az életveszélyes esemény, lépjen kapcsolatba velünk ma, hogy megvédje magát a betolakodóktól.

 

 Biztonsági szoba gyártása

 

A moduláris egységekből összeépített pánikszobáink nem csak magánlakásokban látják el a védelmet, hanem bárkinek, bárhol. Egy üzleti vagy kereskedelmi vállalkozás tulajdonosának, kötelessége, hogy a munkatársak és az ügyfelek, illetve a vendégek biztonságát biztosítsa egy vészhelyzet esetén.

 

 

Biztonsági szoba ajtó felépítése

 

 

Ezek a moduláris panelek gyorsan és diszkréten telepítve, nem fogják negatívan befolyásolni a az üzleti vagy kereskedelmi vállalkozást. A Moduláris Safe Room a legjobb befektetés a védelemre, legyen az az  otthona vagy egy üzlet. Az alkalmazottak és az ügyfelek szeretni fogják, hogy törődnek a biztonságukkal.

 

A Moduláris Biztonsági szoba jellemzői és előnyei:

 

Testreszabott acél panelek utólag minden helyiségben összeépíthetőek.

Önálló egységek, könnyű kezelhetőség

Szakmailag felkészült telepítő csapat.

Betörés elleni védelem

Védelem a saját értéktárgyai számára(széfszoba)

Diszkrét és könnyen telepíthető

Óvja szerettei, alkalmazottai és munkatársai életét

 

 Biztonsági szoba bejárat elrejtése

Termékeink:

Földalatti bunkerépítés

Föld feletti biztonságos szobák építése

Moduláris biztonságos szobák telepítése

 

 

Szolgáltatási területünk: 

Balatonfüred, Debrecen, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Keszthely, Kőszeg, Siófok, Sopron, Szentendre, Tata, Tihany, Salgótarján, Miskolc, Békéscsaba, Kaposvár, Nyíregyháza, Szeged, Szolnok, Zalaegerszeg, Pécs, Eger, Kecskemét, Szekszárd, Tatabánya, Veszprém, Székesfehérvár, Győr, Szombathely, Budapest